Inspiration

Diferentment

Diferentment, aquí o allà, a cavall entre dos mars, tres oceans. Diferentment penso encarrilar la meva vida per la qual camino tot suaument, assaborint cada un dels instants. Diferentment el sol es lleva i es pon. Els colors no són ja els mateixos, havíem après a la vegada a dir les hores, i ara vivim a hores diferents. La meva diferència és tal que no goso parlar-ne, la tracto com si fos alguna cosa de normal perquè sé que ara diferentment tu em mires.

Jo no volia esborrar el somriure dels teus llavis, talment eres guapa. Pero la diferència s’instal.là i diferentment ara et veig. Diferentment vull avançar, els senders que agafava abans ja no serveixen, ara és el camí de la diferència el que prenc. Es la diferència de la indiferència.

I no és indiferentment que em giro cap al meu passat sinó que és diferentment que visc avui, sense tu, estrella formidable.

estiu 081

Envie de me glisser un petit mot ? Merci - Gracias ♥

  • (ne sera pas publié)